Χωρίς ταξί θα είναι και σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, η Αττική, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ). Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών (ΣΑΤΑ) ανακοίνωσε τη συνέχεια της απεργίας, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωση του ΣΑΤΑ γίνεται κάλεσμα για «πορεία με τα ταξί, με τη συγκέντρωση τη συγκέντρωση να είναι προγραμματισμένη στις 17:00 στη συμβολή Σπ. Πάτση και Λ. Καβάλας».

Όπως αναφέρεται, η απεργία συνεχίζεται και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 18:00 το πρωί της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται πως οι οδηγοί ταξί αντιδρούν στο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, αποφασίζοντας να σηκώσουν χειρόφρενο, με την απεργία να ξεκινάει την περασμένη Δευτέρα και να ολοκληρώνεται αύριο, με τα ταξί να βγαίνουν ξανά στους δρόμους την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ

Όπως αναφέρει το ΣΑΤΑ σε ανακοίνωση, «με μεγαλειώδη πορεία, στην οποία πήραν μέρος περισσότερα από 1.500 ταξί, ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της απεργίας που προκήρυξε το ΣΑΤΑ.

Η απεργία συνεχίζεται και σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου (ολοκληρώνεται στις 6 το πρωί της Παρασκευής).

Το φορολογικό νομοσχέδιο ψηφίζεται το βράδυ και έχει προγραμματιστεί νέα πορεία με τα ταξί. Συγκέντρωση στις 17:00 στη συμβολή Σπ. Πάτση και Λ. Καβάλας. Οι ομάδες περιφρούρησης θα είναι παντού. Κανένα ταξί στους δρόμους».