Στο 7ο γυμνάσιο Χανίων για ακόμη μια φορά κλήθηκε η αστυνομία καθώς ένας 15χρονος μαθητής σε μια έκρηξη οργής έσπασε ένα τζάμι και προκάλεσε φθορές στο σχολείο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 15χρονος πήγε στο σχολείο και είχε μία ακόμα έκρηξη οργής με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι μίας αίθουσας και να προκαλέσει φθορές, Μάλιστα, μαθητές του σχολείου ανέφεραν πως φοβούνται να επιστρέψουν στις τάξεις τους.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, η μητέρα του 15χρονου πήγε στο σχολείο και παρέλαβε τον γιο της μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο καθώς είχε υποστεί ελαφρά τραύματα από τη μπουνιά που έριξε για να σπάσει το τζάμι. 

Διαβάστε επίσης: Νέο κρούσμα ενδοσχολικής βίας: Στο νοσοκομείο μαθητής γυμνασίου ύστερα από επίθεση συμμαθητή του στα Χανιά


Αξίζει να σημειωθεί ότι η διεύθυνση του σχολείου δεν προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του 15χρονου, ο οποίος όπως έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, πάσχει από μία ασθένεια και φαίνεται να αναπτύσσει κατά διαστήματα επιθετική συμπεριφορά.

Μάλιστα, για την συγκεκριμένη περίπτωση μαθητή έχει ασχοληθεί τόσο η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση όσο και η εισαγγελία Χανίων.