Σοκαρισμένο εξακολουθεί να είναι το πανελλήνιο από τη νέα γυναικοκτονία που έλαβε χώρα στη Σαλαμίνα, με θύμα μια 43χρονη, η οποία δολοφονήθηκε από τον 71χρονο σύντροφό της.

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία της άτυχης γυναίκας, η μητέρα της, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφερόμενη στον δράστη, δήλωσε έκπληκτη.

«Τέτοιο ξεγέλασμα, τέτοια κοροϊδία; Έχω τρελαθεί με ό,τι βγήκε προς τα έξω, ότι είχε χτυπήσει άλλη γυναίκα, ότι είχε παιδιά στην Καβάλα, ότι είχε παιδιά στην Αθήνα», είπε αρχικά.

*Διαβάστε εδώ: Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα - Ξεσπά η μητέρα της 43χρονης: "Είναι τρισάθλιος, τον συντηρούσαμε και μου σκότωσε το παιδί"

Αναφερόμενη σε δηλώσεις της εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίας Δημογλίδου, σχετικά με τη στάση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στη Σαλαμίνα, μετά τις καταγγελίες της γυναίκας για ενδοοικογενειακή βία, λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία της, η μητέρα της 43χρονης είπε: «Ποτέ μα ποτέ να μη νιώσει τον πόνο μου σαν μάνα. Πήγα το παιδί με σπασμένα πόδια και ο αξιωματικός δεν έβγαινε έξω από το Τμήμα να δει το κορίτσι».


"Ήταν πολύ αθώα και γι' αυτό την πάτησε"

«Ήταν πολύ αθώα και γι’ αυτό την πάτησε. Αυτός μπορεί να την κορόιδευε με μια καραμέλα ή με ένα χάδι και μετά να τη χτύπαγε και εκείνη να μην έλεγε τίποτα», είπε για τη δολοφονημένη κόρη της.

«Να με συγχωρέσει που δεν ήμουν εκεί να την προστατεύσω παραπάνω. Αν ήμουν εκεί, θα είχα μπει εγώ μπροστά, να φάω εγώ τις σφαίρες. Αυτό θα της πω… Να πάει στο καλό και από εκεί να προστατεύει το παιδάκι της», ανέφερε η μητέρα της 43χρονης, η οποία είναι συντετριμμένη.