Σε ένα κακοπαιγμένο σίριαλ εξελίσσεται, όπως φαίνεται, η υπόθεση του βασανιστικού θανάτου του άτυχου χάσκι της Αράχωβας, καθώς σχεδόν ένα μήνα μετά το φρικιαστικό περιστατικό που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, το τοπίο παραμένει θολό και ο δράστης άφαντος.

Ακόμα και η ΕΛ.ΑΣ., που υποσχόταν ανακοινώσεις οι οποίες θα έριχναν λίγο φως στη μυστηριώδη ιστορία, ακόμα δεν έχει προβεί σε κάποια διαφωτιστική ενημέρωση. Στο μεταξύ, σε νέα αποκάλυψη προχώρησε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, η οποία ανέφερε πως ο κακοποιητής του 8χρονου Όλιβερ κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, με τις Αρχές να γνωρίζουν το όνομά του: «Αν δεν τον συλλάβουν, θα βγάλω δημόσια το όνομά του. Ξέρουμε ποιος είναι, έχει κατατεθεί το όνομά του στην Αστυνομία. Το ξέρουν όλοι και η Αστυνομία δεν κάνει τίποτα», τόνισε και πρόσθεσε ότι ο συγκεκριμένος άντρας «έχει “γερό δόντι” σε εισαγγελείς, Αστυνομίες, πολιτικούς».

Μάλιστα, μιλώντας στο ραδιόφωνο Focus FΜ είπε πως ο κόσμος θα εκπλαγεί επειδή δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που πιστεύουμε «γιατί φανταζόμαστε σεξουαλική κακοποίηση, διαστροφή δηλαδή ενός ανθρώπου. Όμως, κάτι άλλο υπάρχει, το οποίο θα αποκαλυφθεί μόλις συλληφθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος», υπογράμμισε.

*Διαβάστε εδώ: Αράχωβα: Καθηγητής Κτηνιατρικής υποστηρίζει ότι το χάσκι κακοποιήθηκε από άνθρωπο

Τέλος, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων σημείωσε ότι «ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε».

Πάντως, σε ανάρτησή της στο Facebook η κυρία Πουλτίδου ανέφερε πως λαμβάνει φωτογραφίες ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με το περιστατικό και κάνει έκκληση να μη στοχοποιούνται άτομα γιατί, εκτός των άλλων, όλο αυτό κάνει κακό στην υπόθεση. Την ίδια στιγμή, το Χ (πρώην Twitter) «οργιάζει», με τους χρήστες να λένε πως θα σοκαριστεί η Ελλάδα με την αποκάλυψη του κακοποιητή του άτυχου σκύλου στην Αράχωβα. Κάποιοι, μάλιστα, λένε ότι είναι εστιάτορας της περιοχής που σκότωνε σκυλιά και τα έδινε στους πελάτες (!), ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι πριν από την τουριστική σεζόν υπήρξαν μαζικές εξοντώσεις σκύλων.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 21/12/2023