Αντιφατικές είναι οι μαρτυρίες των περίοικων της μπυραρίας στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με την δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, από 44χρονο Νορβηγό.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Με μαχαίρι push dagger σκότωσε ο Νορβηγός τον 32χρονο αστυνομικό - Νέα στοιχεία στο ''φως''

‘’Τον βλέπουμε συχνά εδώ γύρω και προκαλεί προβλήματα στην περιοχή», ανέφερε ένας περίοικος σχετικά με τον 44χρονο δράστη. ‘’Είναι ένα μαγαζί στο οποίο συμβαίνουν αρκετά συχνά φασαρίες’’, υποστήριξε ακόμη, σύμφωνα με το voria.gr.

‘’Είμαι χρόνια στη γειτονιά και δεν τον έχω ξαναδεί ούτε έχω ακούσει κάτι για εκείνον», είπε γυναίκα που διαμένει κοντά στο σημείο του τραγικού συμβάντος. «Δεν έχω ακούσει ξανά φασαρία από αυτό το μαγαζί’’ ανέφερε περαστικός από το σημείο, ο οποίος μένει στο ίδιο τετράγωνο με τη μπιραρία.

Ακριβώς από πάνω υπάρχει μια οικοδομή με δεκάδες διαμερίσματα. Μέχρι στιγμής, κανείς από τους γείτονες δεν ανέφερε ότι αντιλήφθηκε τη φασαρία, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να πέσει νεκρός από το μαχαίρι του 44χρονου ο 32χρονος αστυνομικός.

Ένας άνδρας που πέρασε από το σημείο επέστρεψε λίγο αργότερα και άφησε λευκά λουλούδια στη μνήμη του αστυνομικού.