Tην προσωρινή κράτηση του 57χρονου από τα Χανιά, που επιτέθηκε με μαχαίρι στον πατέρα του τη νύχτα της προηγούμενης Παρασκευής, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας. Η απολογία του, που κράτησε περίπου τέσσερις ώρες και ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.


Κρήτη: Αδιευκρίνιστοι οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του 57χρονου


Πληροφορίες του neakriti, αναφέρουν ότι τον 79χρονο είχε βρει τραυματισμένο το πρωί της επόμενης μέρας του επεισοδίου ο δεύτερος γιος του, ο οποίος και ειδοποίησε ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Ο φερόμενος δράστης προκάλεσε θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο του 79χρονου και ένα βαθύ τραύμα στον θώρακα. Στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου διακομίστηκε ο ηλικιωμένος, υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και πλέον η κατάστασή του έχει βελτιωθεί σημαντικά, γεγονός που φαίνεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύλληψη του φερόμενου δράστη.

Αδιευκρίνιστοι είναι οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του 57χρονου. Πηγές αναφέρουν ότι μεταξύ τους διαφορές έγιναν αφορμή για τον καβγά, ο οποίος κατέληξε στο μαχαίρωμα του ηλικιωμένου από τον ίδιο του τον γιο. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 79χρονος, ο οποίος ζούσε μόνος μετά την απώλεια της συζύγου του, άντεξε μια ολόκληρη νύχτα βαριά τραυματισμένος, μέχρι το πρωί που τον εντόπισε ο δεύτερος γιος του.