Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα έρευνες της Αστυνομίας αλλά και του Λιμενικού σε διάφορα σημεία του Μεσολογγίου, προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.
Οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνες σε ένα παλιό εργοστάσιο μεγάλης εταιρείας ανάμεσα στο Μεσολόγγι και το Ευηνοχώρι. Την ίδια στιγμή, το Λιμενικό με πλωτά μέσα ερευνά εδώ και λίγη ώρα ένα τμήμα της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου εντοπίζεται για τελευταία φορά το σήμα του κινητού τηλεφώνου του Μπάμπη.

*Διαβάστε εδώ: Μεσολόγγι: Απώλεια μνήμης επικαλείται ο 50χρονος χασάπης που εξετάζεται για την εξαφάνιση του Μπάμπη - Τι δείχνει το βιντεοληπτικό υλικό
Σύμφωνα με δήλωση της λιμενάρχη Μεσολογγίου, Χριστίνας Σκανδάλου, στα «Παραπολιτικά», «με πλωτά μέσα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί σε ένα εύρος περίπου χιλίων στρεμμάτων έρευνες από στελέχη του Λιμενικού. Οι έρευνες θα επεκταθούν και σε άλλα τμήματα της λιμνοθάλασσας, εάν κριθεί αναγκαίο».
koutsikos_mesologgi
mesologgi_koutsikos