Το ζευγάρι που έγινε viral για τον γάμο του, η Λίτσα Σηφάκη και ο Νάσος Μαργώνης, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη στιγμή που ο παππάς… μπέρδεψε τη νύφη με την.... κουμπάρα! H Λίτσα Σηφάκη και o Νάσος Μαργώνης παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο στη Μεσαρά της Κρήτης.

Διαβάστε ακόμα: Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας - Αυτό είναι το ανακαινισμένο σπίτι τους: Τα πλήρωσε όλα εκείνη, της χρωστάω" (Βίντεο)

Η κουμπάρα είναι φίλη της νύφης και το νεαρό ζευγάρι έχει ένα μωρό-κοριτσάκι. Το ζευγάρι περιέγραψε την αμήχανη στιγμή που ο παππάς μπέρδεψε τη νύφη με την κουμπάρα.

"Το πήραμε στην πλάκα και μετά το λέγαμε και γελούσαμε", λέει το ζευγάρι

«Ήταν λίγο σοκαριστικό αλλά ήταν λίγα δευτερόλεπτα, δεν το καταλάβαμε. Είχε πλάκα όμως. Δεν έβλεπε ο ιερέας, είχε και τον ήλιο μπροστά του. Οι σχέσεις μας με την κουμπάρα είναι τέλειες. Το πήραμε στην πλάκα και μετά το λέγαμε και γελούσαμε. Είναι φίλη μου από μικρή. Η κουμπάρα μας είναι ελεύθερη. Κάναμε και τη βάφτιση του παιδιού μας μετά. Είναι 9,5 μηνών η κόρη μας. Δεν τη βάφτισε η κουμπάρα που μας πάντρεψε, άλλη κοπέλα ήταν η νονά», είπε αρχικά η Λίτσα Σηφάκη.

«Ο παππάς αυτός είναι σε σύνταξη, ήρθε για εμάς, και είναι παππούς της κουμπάρας», συμπλήρωσε.