Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Συνελήφθη σήμερα (Πέμπτη 18/1/2024) ο 50χρονος κρεοπώλης από τις Αρχές για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Ο 50χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης: Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: “Εάν ο κρεοπώλης δεν ομολογήσει, ο Μπάμπης μπορεί να μη βρεθεί ποτέ”

Νωρίτερα οι αστυνομικοί κάλεσαν την οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου προκειμένου να την ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, τόσο για τη συμπληρωματική κατάθεση του 50χρονου κρεοπώλη όσο και για τη σύλληψή του, καθώς και για τυχόν πρόσωπα που θα έρθουν το επόμενο διάστημα για κατάθεση.

Ποιος ο ρόλος συγγενή του κρεοπώλη στην υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι

Στο MEGA μίλησε άτομο από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 36χρονου Σ. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για το άτομο του οποίου το στίγμα είχε εντοπιστεί κοντά στο στίγμα του 50χρονου την επίμαχη ώρα, ενώ οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 36χρονου, καθώς εκτιμάται πως περιέχει συνομιλίες μεταξύ αυτού και του 50χρονου.

Ο 36χρονος αναμένεται να καταθέσει στις δικαστικές Αρχές, ενώ το συγγενικό του πρόσωπο ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο 36χρονος δεν έχει πλέον επαφές με τον 50χρονο κρεοπώλη.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι ήταν φίλοι, δεν ξέρω τίποτε άλλο. Έψαχναν από τη μέρα που χάθηκε να βρουν το παιδί. Για τον κρεοπώλη δεν μου έχει πει τίποτα. Έχει κόψει κάθε επαφή μαζί του. Εκείνο το βράδυ μίλησαν στις 22:10. Ο κρεοπώλης τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πότε θα πάνε για κυνήγι, τίποτε άλλο», δήλωσε.