Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου.

Μετά τη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη, ακόμα τέσσερα άτομα βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών, με πληροφορίες του Star να αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες θα γίνει κι άλλη σύλληψη.


Στο μικροσκόπιο των Αρχών κύκλωμα τοκογλυφίας

Ειδικότερα, τέσσερα άτομα έχουν προσαχθεί για την υπόθεση του Μπάμπη, οι οποίοι εξετάζονται και για υπόθεση κυκλώματος τοκογλυφίας, κάτι που ήρθε στο φως μετά την άρση του τραπεζικού απορρήτου του αγνοούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και του Γιώργου Σόμπολου, φέρεται να αποσπούσαν χρήματα από τον 31χρονο, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τοκογλυφία.

Σημειώνεται ότι και τα τέσσερα άτομα που έχουν προσαχθεί ανήκουν στο στενό περιβάλλον του 50χρονου.

*Διαβάστε εδώ: Μπαλάσκας για Μεσολόγγι: Δεν ισχύει πως αν δεν υπάρχει πτώμα δεν υπάρχει έγκλημα - Το μέρος εκεί είναι όλο βάλτος

Ο ένας από αυτούς είναι ο 36χρονος με τον οποίο επικοινώνησε ο κρεοπώλης το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη και το στίγμα του εντοπίστηκε πολύ κοντά στο σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι είχε συνομιλήσει διαδικτυακά με τον συλληφθέντα, διέγραψε τις συνομιλίες τους, όμως οι Αρχές κατάφεραν να τις ανακτήσουν.

Το δεύτερο άτομο είναι μια γυναίκα, την οποία κάλεσε δεκάδες φορές ο κρεοπώλης, ωστόσο εκείνη δεν απάντησε στις κλήσεις του.

Σημειώνεται ότι ένα από τα τέσσερα άτομα φέρεται να επικοινώνησε με τον συλληφθέντα από το κινητό της συζύγου του.


Νέο ένταλμα σύλληψης - Η έκκληση της αδελφής του Μπάμπη

Για το πρόσωπο αυτό αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή.

Την ίδια ώρα, μια ομάδα περίπου 30 ατόμων που αποτελείται από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου Μπάμπη «χτενίζουν» την περιοχή ενδιαφέροντος, ελπίζοντας ότι θα βρουν ίχνος του 31χρονου.

Η αδελφή του, Χριστίνα, κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να δώσει πληροφορίες: «Κάνω έκκληση πάλι μετά την κατηγορία για τον χασάπη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά του αδερφού Μπάμπη Κούτσικου να μιλήσετε. Αποκλείεται να μην ξέρει κανείς πέρα από τον χασάπη πού είναι ο άνθρωπός μας. Ακόμα και οι οικείοι του αν ξέρετε κάτι σας παρακαλώ ΜΙΛΉΣΤΕ να τον βρούμε για να τελέσουμε την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του. Έχετε και εσείς παιδιά και αδέρφια, απαλύνετε τον πόνο μας», ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.