Κορυφώνεται το θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, με τις έρευνες να συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση. Η οικογένειά του και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης έχουν αιτηθεί τη βοήθεια εθελοντών διασωστών από διάφορες περιοχές της χώρας.

Στις έρευνες θα συμμετάσχει η ομάδα του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. (Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού), η οποία θα συνεισφέρει με έμπειρους εθελοντές διασώστες και σύγχρονα τεχνικά μέσα. Η ομάδα διαθέτει drone, θερμικές κάμερες, ανιχνευτές μετάλλων και ειδικό GPS για την αποτελεσματική διενέργεια των έρευνων.

Ο Όμιλος, ενημέρωσε ότι η ομάδα ξεκινάει για το Μεσολόγγι, ακολουθώντας την έκκληση της οικογένειας και του ιδιωτικού ερευνητή, με σκοπό να συνεργαστεί με τις κρατικές αρχές και να βοηθήσει στον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Η προσπάθεια της ομάδας ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τη συμμετοχή εθελοντών από τις βάσεις ετοιμότητας Σερρών, Ιωαννίνων και Αγρινίου, που θα προσφέρουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους στις έρευνες.