Εξαιτίας της κακοκαιρίας και του ισχυρού παγετού που επικρατεί, κλειστά θα παραμείνουν αρκετά σχολεία στη Δυτική Μακεδονία, όπως στη Φλώρινα, αύριο Τρίτη (23/1/2024). Παράλληλα, πολλα σχολεία θα λειτουργήσουν με μειωμένο ωράριο.

Διαβάστε επίσης: "Ο Μαγικός Αυλός" στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Ειδικότερα, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, με αποφάσεις των Δημάρχων Φλώρινας και Πρεσπών, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ στον δήμο Αμυνταίου θα λειτουργήσουν μετά τις 10 το πρωί. Κανονικά θα λειτουργήσουν όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην ΠΕ Φλώρινας.

Στην ΠΕ Κοζάνης και πιο συγκεκριμένα στους δήμους, Εορδαίας και Βελβεντού τα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί. Στους δήμους Κοζάνης και Βοΐου τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9:15 π.μ. Οι παιδικοί σταθμοί σε όλους τους δήμους θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο Δήμο Γρεβενών οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 9:15 π.μ., ενώ τα εσπερινά λύκεια θα ολοκληρώσουν το ωράριό τους στις 8 το βράδυ. Στον δήμο Δεσκάτης της ΠΕ Γρεβενών τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί. Όλοι οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην ΠΕ Καστοριάς οι σχολικές μονάδες στους δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου θα ανοίξουν στις 10 π.μ., ενώ τα εσπερινά σχολεία στην Καστοριά θα ολοκληρώσουν τα μαθήματα στις 9 το βράδυ. Όλοι οι Παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.