Στο «κόκκινο» είναι από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου οι δρόμοι στην Αττική, καθώς πολλή κίνηση παρατηρείται στους κυριότερους οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου. 

Κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει προκαλέσει η ακινητοποίηση ενός φορτηγού στο ύψος της Δυρραχίου, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί από νωρίς ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό.

H εικόνα της κίνησης στις 08:00

Δείτε Live την κίνηση ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για την Αττική ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για τη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ

Πού έχει κίνηση στους δρόμους

Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται από νωρίς το πρωί της Πέμπτης σε πολλούς δρόμους της Αττικής. 

Μεγάλο μποτιλιάρισμα έχει προκαλέσει η ακινητοποίηση ενός φορτηγού στο ύψος της Δυρραχίου στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, από το ύψος της Λ. Κωνσταντινουπόλεως στην περιοχή του Περιστερίου, στο ρεύμα προς Λαμία, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί από νωρίς ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό. Στο ρεύμα ανόδου η κίνηση ξεκινά από του Ρέντη και φτάνει στη Νέα Ιωνία, ενώ δύσκολη είναι η κατάσταση και στο ρεύμα της καθόδου, με τις καθυστερήσεις να ξεκινούν από το ύψος της Καλυφτάκη μέχρι του Ρέντη.

Στην Αττική Οδό μέχρι στιγμής είναι ομαλή η κυκλοφορία, όπως και στη Λεωφόρο Κηφισίας. Προβλήματα στη Λεωφόρο Κηφισίας παρουσιάζονται στην κάθοδο, στο ύψος της Καποδιστρίου.