Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου. Μάλιστα, τη σπιτονοικοκυρά κατονομάζουν ως δολοφόνο της Φαίης Μπακογιώργου η αδελφή της και η μητέρα της, ανασκευάζοντας τα όσα είχαν καταθέσει προ εβδομάδων, με τις ίδιες τότε να δηλώνουν την ενοχή τους για την ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η αδελφή της Φαίης, η οποία είχε κριθεί ένοχη για τη δολοφονία και μάλιστα είχε αποδεχτεί τις πράξεις της, σε συμπληρωματική της κατάθεση, αλλά και η μητέρα της, ανέφεραν πως η σπιτονοικοκυρά ήταν εκείνη που σκότωσε τη Φαίη.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη για τη δολοφονία της Φαίης στην Κυψέλη: Παίρνει πίσω την ομολογία της η αδελφή της - "Δεν τη σκότωσα εγώ"

Σημειώνεται ότι η αδελφή της έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη Φαίη μόλις τον περασμένο Νοέμβριο.

Τόσο η αδελφή όσο και η μητέρα αλλά και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης, που έμεναν όλες μαζί και με τα ανήλικα παιδιά του θύματος στο διαμέρισμα της Κυψέλης, βρίσκονται στη φυλακή, οι οποίες κατηγορούνται για τη δολοφονία της, τη βάναυση μεταχείρισή της όσο ήταν εν ζωή, τους άγριους ξυλοδαρμούς, τη διακοπή κύησης και την εξώθησή της στην πορνεία.