Άγνωστο παραμένει ακόμα το κίνητρο της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, η κηδεία του οποίου πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 27/01.

Ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, ο 50χρονος κρεοπώλης, που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό και το θρίλερ δεν έχει τελειωμό.


Καλλιακμάνης: Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς ότι κάποιος για κάποια ευρώ σκοτώνει έναν άνθρωπο

«Αυτή η υπόθεση έχει συνταράξει καταρχήν γιατί στην αρχή δεν είχε βρεθεί η σορός και πολλά σενάρια είχαν μπει στο τραπέζι, πώς μπορεί να εξαφάνισε αυτός ο άνθρωπος τη σορό του Μπάμπη», ανέφερε, μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς ότι κάποιος για κάποια ευρώ που δεν είναι και υπέρογκο ποσό, να σκοτώνει έναν άνθρωπο. Ο Μπάμπης βρέθηκε σε αυτό το σημείο που είχαν παρατήσει τη σορό του που προφανώς εκεί έγινε και η δολοφονία, γιατί εκεί βρέθηκε το φυσίγγι που του αφαίρεσε τη ζωή. Για να βρεθεί εκεί, πάει να πει ότι εκεί πυροβολήθηκε».

«Η δικογραφία και η έρευνα που έχει γίνει από την ΕΛ.ΑΣ δε δείχνει ότι υπήρχε κάποιος συνεργός, άμεσος ή απλός ή ένας συναυτουργός. Προσπαθούμε να βρούμε ποιο είναι το όπλο που αφαίρεσε τη ζωή του Μπάμπη. Βρέθηκαν πάνω του φυσίγγια ίδιας ακριβώς μάρκας και τύπου με αυτό που βλήθηκε, που σημαίνει ότι είναι ένα από τα φυσίγγια του Μπάμπη άρα πρέπει να ήταν μέσα στο όπλο του Μπάμπη. Τώρα γιατί ο Μπάμπης πήρε ένα όπλο και κάποια φυσίγγια στην τσέπη και πήγε στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη; Και εκεί υπάρχουν πολλά σενάρια. Ίσως φοβόταν. Πιστεύουμε ότι τον παραπλάνησε», επισήμανε.

Ο ίδιος ανέφερε ότι πλέον είναι δύσκολο ο κρεοπώλης να αποκαλύψει τι πραγματικά έχει συμβεί.

*Διαβάστε εδώ: Μεσολόγγι: "Θα σε θάψω χωρίς παπά" - Η κατάθεση στενού προσώπου του κρεοπώλη που τον άκουσε να παραμιλάει και οι 71 συνομιλίες του Μπάμπη Κούτσικου στο Facebook που "ξεκλείδωσαν" οι αστυνομικοί


«Περιμένουμε το DNA»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου, Κωνσταντίνος Δημόπουλος, σημείωσε: «Είναι ένα γεγονός το οποίο συνεχίζει να μας συνταράσσει. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, αναμένεται η επίσημη ιατροδικαστική εξέταση για να λάβουμε και εμείς γνώση αυτής, όπως και το DNA. Θεωρώ ότι με το DNA που θα έχουμε θα μας δώσει κάποιες απαντήσεις, εκτός από τον τρόπο που εκτελέστηκε το παιδί, ίσως και στοιχεία για το αν κάποιος έσυρε το πτώμα από άλλο σημείο ή ενδείξεις για κάποιο άλλο άτομο, το οποίο εμείς πιστεύουμε ότι είχε συμμέτοχο».

«Θα υποβάλλουμε κάποια αιτήματα μέσα στην εβδομάδα για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να παραθέσουν πραγματικά περιστατικά. Μέχρι τώρα, κάποιοι μάρτυρες πολύ κοντινοί του Μπάμπη, έχουν αναδείξει το οικονομικό κίνητρο και την ιδιαίτερη ανησυχία του εκείνη την ημέρα», πρόσθεσε.