H κακοκαιρία «Avgi» χτυπά με σφοδρότητα την Εύβοια. Πυκνές χιονοπτώσεις ξεκίνησαν από το βράδυ της Κυριακής (28/1) και συνεχίζονται με ιδιαίτερη ένταση.

Εικόνες που μεταδίδει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Forecast Weather για την Σέτα, ένα ορεινό οικισμό της Εύβοιας σε υψόμετρο 740 μέτρων, καταγράφουν πυκνή χιονόπτωση.

❄️❗️Πυκνή χιονόπτωση στην Σέττα Ευβοίας τώρα ❗️❗️Δείτε ζωντανή εικόνα http://www.forecastweather.gr/καμερεσ/καμερεσ-ευβοιασ/σέττα-ευβοιασ.html

Δημοσιεύτηκε από Forecast Weather Greece στις Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024


Γιώργος Κελαϊδίτης: Περίπου στα 30 μηχανήματα κρατούν το δικό μας οδικό δίκτυο ανοιχτό



Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πως ο χιονιάς στην Εύβοια θα ενταθεί από αργά το βράδυ αλλά δεν θα είναι μακράς διάρκειας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, τόνισε πως η όμορφη Σέτα είναι χιονισμένη αλλά έχουμε χιόνια και σε άλλες περιοχές κυρίως πάνω από τα 300 μέτρα.

«Υπάρχει νερό σε όλη την Εύβοια, ο καιρός είναι πολύ κλειστός επομένως όταν κατέβουν οι θερμοκρασίες περιμένουμε πολύ χιόνι, Δουλεύουμε ήδη με πολλά μηχανήματα έργου, περίπου στα 30 μηχανήματα κρατούν το δικό μας οδικό δίκτυο ανοιχτό» ανέφερε.

«Ο δρόμος από την Κεντρική προς Βόρεια Εύβοια είναι κλειστός για βαρέα οχήματα αλλά ανοιχτός για επιβατικά που φέρουν αλυσίδες.