Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» φαίνεται πως αντλούσε χρήματα με κάθε τρόπο, ενώ ζητούσε ακόμα και ετήσια συνδρομή από τα μέλη.

Σε ανάρτησή του στα social media το 2018, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έκανε γνωστό ότι ο καθένας πρέπει να δώσει 5 ευρώ για να καλυφθούν τα έξοδα του χρόνου. Το 2021 έδωσε την εναλλακτική να «σπάσουμε την ετήσια συνδρομή και αντί για 5 ευρώ τον χρόνο να γίνει 2,5 ευρώ το εξάμηνο».

Διαβάστε ακόμα: “Ο Άλλος Άνθρωπος”: Στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας του Πολυχρονόπουλου υπήρχε και άλλος συνδικαιούχος (Βίντεο)

Σημειώνεται ότι οι συνδρομές αυτές αφορούσαν τα μέλη που ήθελαν να βοηθούν στον «Άλλον Άνθρωπο». Μάλιστα, σε άλλες αναρτήσεις ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ενημέρωνε τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας πόσα χρήματα είχαν μαζευτεί.

«442 5ευρα δηλαδή 2.210 ευρώ έχουν μπει για την ετήσια συνδρομή των 5 ευρώ από 5 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου», έγραψε χαρακτηριστικά τον Νοέμβριο του 2021.

Έναν χρόνο αργότερα, η συνδρομή αυξήθηκε και τα μέλη κλήθηκαν να δώσουν 10 ευρώ και όχι 5. «Φέτος ξεκινάμε ένα μήνα νωρίτερα για να προλάβουμε αυτό που έρχεται τον χειμώνα. Έτσι λοιπόν, όποιος μπορεί συμμετέχει με 10 ευρώ αντί για 5», ενημέρωνε στη σχετική ανάρτησή του τον Σεπτέμβριο του 2022.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyx7teltz4tt)

Με πληροφορίες από MEGA