Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ γύρω από την υπόθεση βιασμού της ανήλικης στο Ρέθυμνο είναι σε πλήρη εξέλιξη και στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι το κινητό της ανήλικης κοπέλας καθώς και η νέα κατάθεση που αναμένεται να δώσει.

Πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος της 14χρονης μιλώντας αποκλειστικά στο Star προέβη σε αποκαλύψεις: «Εμείς βλέπαμε και μαθαίναμε ότι ο πατέρας ήταν στο κρεβάτι -τα είχε αναλάβει όλα η μητέρα- όπως σας είπα δούλευε δύο δουλειές. Η μητέρα δεν ήξερε τον λόγο, δεν είχε καταλάβει τι γίνεται, είχε πέσει απ’ τα σύννεφα» υποστήριξε πρόσωπο που βρισκόταν κοντά στην οικογένεια.

Ο 38χρονος από το Πακιστάν φέρεται να εκμεταλλεύτηκε τη γνωριμία του με τον πατέρα της προκειμένου να βγάζει τις ανώμαλες ορέξεις του πάνω σε μια αθώα ψυχή. Σύμφωνα με τη μαρτυρία στο Star, «κάνανε παρέα με τον πατέρα, η μητέρα δε συμφωνούσε. Ο πατέρας είχε τον Πακιστανό στα χωράφια και κάνανε και παρέα και ο πατέρας είχε και την 14χρονη μαζί του».

Bιασμός 14χρονης στο Ρέθυμνο: Ερωτήματα προκαλεί η αυτοκτονία του πατέρα

Η αυτοκτονία του πατέρα της 14χρονης προκαλεί ερωτήματα, με την αστυνομία να προσπαθεί να βρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, έχοντας όλα τα σενάρια στο τραπέζι. Στο σημείωμα που άφησε, έγραφε: «δεν μπορώ να αντέξω το βάρος, δεν ξέραμε τίποτα εγώ και η σύζυγός μου». Το παιδί συμφωνά με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, στην πρώτη κατάθεση του, ένιωσε λυτρωμένο όταν αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε επί δυο ολόκληρα χρόνια. Ακόμα και οι αστυνομικοί λύγισαν όταν άκουσαν από τα χείλη του παιδιού τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyxqofebqmch)

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyypzjkoya95)