Ο δικηγόρος του Κώστα Πολυχρονόπουλου, Νίκος Αλεξανδρής, μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS για τον "Άλλο Άνθρωπο", την ώρα που οι Αρχές εξετάζουν τόσο τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας, όσο και συγγενικά του πρόσωπα, σε λογαριασμούς των οποίων φέρονται να είχαν κατατεθεί χρηματικά ποσά.

Δικηγόρος Πολυχρονόπουλου: "Η διάρρηξη έγινε λίγες ήμερες πριν διαρρεύσει η διάταξη της Αρχής"


Ο κ. Αλεξανδρής, μίλησε για την υπόθεση που αφορούσε τη διάρρηξη στο αυτοκίνητο του Κώστα Πολυχρονόπουλου.

«Όλες αυτές τις ημέρες από επιλογή δεν μιλάμε και απαντάμε μόνο στα βασικά,. Μαζεύουμε πληροφορίες. Είναι μια διάρρηξη που οι διαρρήκτες έψαχναν συγκεκριμένα πράγματα αλλά δεν τα βρήκαν. Τους ξέρουμε τους δράστες, φαίνονται. Η διάρρηξη έγινε λίγες ήμερες πριν διαρρεύσει η διάταξη της Αρχής. Σε λίγες ημέρες θα δείτε πως ο Πολυχρονόπουλος έχει πολλά όπλα στην φαρέτρα του. ‘Έχουμε ταυτοποιήσει αυτούς που καταγγέλλουν και ξέρουμε τους σκοπούς τους. Η διάρρηξη στο αυτοκίνητο είναι κεφαλαιώδους σημασία για αυτήν την ιστορία και όταν ξεκινήσει επισήμως η έρευνα θα αντιληφθούν όλοι τη σημασία της», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: "Αν πήρα λεφτά από δωρεές και τα τζόγαρα να πάω φυλακή και να με κρεμάσουν"


«Όλες αυτές τις ημέρες ετοιμαζόμαστε. Είναι εύκολη η απόδειξη και αυτό που θα μείνει στο τέλος είναι η συκοφαντία. Τα λεφτά που συγκεντρώνονταν είναι εύκολο να αποδειχτούν. Ο Πολυχρονόπουλος τα έχει καταγράψει όλα. Στο τέλος της διαδρομής ο άνθρωπος αυτός θα γίνει αυτός που ήταν. Δεν θα βρεθεί τίποτα εναντίoν του Πολυχρονόπουλου. Τα λεφτά δεν έχουν παιχτεί».