Αντιμέτωπα με έναν ακόμη πλειστηριασμό βρίσκονται μέλη της οικογένειας Τσαντίλη. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα βγήκε στο «σφυρί» επαγγελματικό ακίνητο της εταιρείας συμφερόντων τους «Νέο Μετροπόλ», στο Θησείο, το οποίο και άλλαξε χέρια. Τώρα το σφυρί αφορά σε εξοχική κατοικία στην Αυλίδα Χαλκίδας κι έχει προγραμματιστεί, αν δεν μεσολαβήσουν κινήσεις για αναστολή, για τις 28 Φεβρουαρίου.


Η εξοχική κατοικία της οικογένειας Τσαντίλη στην Αυλίδα που βγαίνει στο σφυρί

Πρόκειται για ενιαίο γήπεδο το οποίο αποτελείται από δύο όμορα αγροτεμάχια πρακτικά συνενωμένα, άρτια και οικοδομήσιμα, έκτασης 7.430,99 τ.μ. και 1.144,00 τ.μ., που βρίσκονται στην περιοχή της Αυλίδας του δήμου Χαλκιδέων του νομού Ευβοίας. Όσον αφορά στην τιμή πρώτης προσφοράς, ανέρχεται συνολικά σε 475.000 ευρώ, εκ των οποίων 382.000 ευρώ για την ενιαία ισόγεια κατοικία με υπόγειο και 93.000 ευρώ για τα ισόγεια διαμερίσματα. Επίσης, η κατάσχεση έγινε για 80.000 ευρώ.

Όπως σημειώνεται στην έκθεση, η Παραλία Αυλίδας είναι παραθαλάσσια κωμόπολη της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και αποτελεί δημοφιλές τουριστικό θέρετρο με παραλία μήκους έξι χιλιομέτρων, θάλασσα με αβαθή νερά, γραφικό λιμανάκι για μικρές βάρκες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και κατοικίες καθώς και πολλά κέντρα εστίασης (ταβέρνες, ουζερί, καφετέριες κ.λπ.).