Απροσδόκητη τροπή πήρε ο καβγάς των δύο οδηγών στην Πέλλα, αφού ήρθαν στα χέρια και ο ένας... δάγκωσε το αυτί του άλλου ακρωτηριάζοντας ένα τμήμα του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (15/02) στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης, όταν ένας 33χρονος διανομέας από τα Γιαννιτσά, έκανε αντικανονική προσπέραση στο όχημα που οδηγούσε ένας 58χρονος από την Αλμωπία και εκείνος του ζήτησε το λόγο. Πολύ γρήγορα ξέσπασε καβγάς μεταξύ των δύο οδηγών και ο 58χρονος δάγκωσε τον 33χρονο, που μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου νοσηλεύεται.

«Αυτός μου έκλεισε τον δρόμο στην ουσία, του πάτησα κόρνα παρατεταμένα και με πήρε από πίσω» τόνισε ο 33χρονος διανομέας μιλώντας στον Alpha. «Παραλίγο να με στείλει στην άκρη του δρόμου, να με ρίξει από το μηχανάκι και τελικά σταμάτησα αναγκαστικά, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και με γρονθοκόπησε» πρόσθεσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz86739urtup)

«Με έριξε κάτω, μου δάγκωσε το αυτί» λέει ο 33χρονος διανομέας

Μέσα από το νοσοκομείο, ο 33χρονος διανομέας περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, όπως κατήγγειλε, του έκοψε το αυτί με αποτέλεσμα να αρχίσει να αιμορραγεί. «Με χτύπησε, με έριξε κάτω, μου δάγκωσε το αυτί και με τίναξε, μου έκοψε κομμάτι από το αυτί μου. Σηκώθηκε κι έφυγε, ένας περαστικός με σήκωσε, ανέβηκα αναγκαστικά στο μηχανάκι γιατί αιμορραγούσα. Πήγα στο νοσοκομείο κλαίγοντας... Το μόνο που ήθελα ήταν να γυρίσω σπίτι μου, έχω τέσσερα παιδιά μικρά, έχω μία δουλειά που "τρέχει" και δεν μπορώ να την αφήσω μόνη της» ανέφερε ο 33χρονος.

Τι ισχυρίζεται ο 58χρονος οδηγός

Την ίδια ώρα, τη δική του εκδοχή παρουσίασε ο 58χρονος οδηγός του ΙΧ, όπως είπε: «Ούτε ήταν θέμα προτεραιότητας. Εγώ πήγαινα στη μεσαία λωρίδα κανονικά. Η δεξιά λωρίδα είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα κι αυτός κάποια στιγμή, χωρίς να το αντιληφθώ πήγε να περάσει ανάμεσα σε εμένα και τα παρκαρισμένα από δεξιά. Τρόμαξα κι εγώ, ίσως κι αυτός δυσκολεύτηκε εκεί και άρχισε να βρίζει. Μετά με ακολούθησε και με πρόλαβε τρία χιλιόμετρα πιο κάτω. Μου έκλεισε το δρόμο και έγινε ό,τι έγινε».

Με πληροφορίες από Alpha