Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα, καθώς δύο νέα παιδιά «χάθηκαν» στην άσφαλτο το βράδυ της Πέμπτης (22/2), στην διασταύρωση της ΝΕΟ Κορίνθου Πατρών με την οδό Αρέθα, όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν καρφώθηκε πάνω σε ΙΧ, κάτω από συνθήκες που εξετάζονται από το ανακριτικό της Τροχαίας.

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκροί σε τροχαίο δύο νεαροί που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα

Όπως φαίνεται στις εικόνες που δημοσιεύει το τοπικό μέσο thebest.gr, στο σημείο του δυστυχήματος, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του Γιάννη και του Γιώργου, τοποθέτησαν λίγα φαναράκια, ενώ φίλοι των δύο άτυχων παιδιών, συγκέντρωσαν κάποια από τα κομμάτια της μηχανής, τα οποία και άφησαν στο σημείο της τραγωδίας στην Πάτρα. 

troxaio-patra__1__jpg

Εκεί και το διαλυμένο στροφόμετρο της μοιραίας μηχανής το οποίο φίλοι των δύο παιδιών επίσης έβαλαν ανάμεσα στα φαναράκια τα οποία καίνε στο σημείο, ως ένδειξη τιμής και μνήμης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΡΕΘΑ - ΠΑΤΡΑ

 

Θλίψη στην Πάτρα: Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε νωρίτερα η τοπική ιστοσελίδα flamis.gr, τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν ακαριαία όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν κινούμενοι στην Εθνική Οδό στο ύψος της οδού Αρέθα και με κατεύθυνση την Πάτρα έπεσε πάνω σε ΙΧ που ανέβαινε την Αρέθα για να βγει στην Εθνική.

Οι άτυχοι νέοι:

patra-troxaio-dystixima-23-2-24__2__jpg
patra-troxaio-dystixima-23-2-24__3__jpg

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czccw57fepq1)