Συγκλονίζει η ιστορία μιας εγκύου σκυλίτσας που δέχθηκε άγρια κακοποίηση στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Ιτεών στην Πάτρα. Άγνωστοι, θέλοντας να εμποδίσουν τη γέννηση των κουταβιών, επιτέθηκαν στο άτυχο ζώο με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντάς το σοβαρά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», η σκυλίτσα εγκαταλείφθηκε από την ιδιοκτήτριά της τον Μάιο του 2023. Όταν οι δράστες αντιλήφθηκαν ότι ήταν έγκυος, την χτύπησαν με μανία, αφήνοντάς την αιμόφυρτη και σχεδόν θανάσιμα τραυματισμένη.

Κόντρα στις πιθανότητες, η σκυλίτσα κατάφερε να επιβιώσει και έφερε στον κόσμο τα κουτάβια της. Παρά τα βαρύτατα τραύματα που φέρει, φροντίζει με αφοσίωση τα νεογέννητα, προσφέροντάς τους την απαραίτητη φροντίδα.

kako-sky-patr
skylitsa3_jpg



Αγανακτισμένοι από την άνανδρη πράξη, οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων να σπεύσουν προς βοήθεια της σκυλίτσας. Παράλληλα, απευθύνουν έκκληση στην Αστυνομία να διερευνήσει το περιστατικό και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.