Eξαιρετικά μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών, λόγω της αυξημένης κίνησης στους δρόμους της Αττικής, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά και στο ύψος του Καλαμακίου, όπου η κυκλοφορία διεκόπη νωρίτερα λόγω συσσώρευσης υδάτων από τη βροχή.





Στην παραλιακή τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται από την Αλίμου έως την Καραϊσκάκη, στο ρεύμα προς Πειραιά από την οδό Έψιλον, αλλά και από τα Πηγαδάκια έως την Αλίμου στο ρεύμα προς Πειραιά, έως τη Λεωφόρο Ελευθερίας. Προβλήματα υπάρχουν στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών, στον Σκαραμαγκά, στην έξοδο της Αθηνών Λαμίας (έως Λαχανά) και στην είσοδο και στον Κηφισό.

Πολλά είναι επίσης τα προβλήματα σε Πανεπιστημίου, Σταδίου, Βασιλίσσης Αμαλίας και Φιλελλήνων.


plimmira-dromos__1_
plimmira-dromos__2_
plimmira-dromos__3_
plimmira-dromos__4_


Ποιοι δρόμοι είναι στα "κόκκινα"

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται και στην Κηφισίας, και τα δύο ρεύματα, στην Μεσογείων, την Αλεξάνδρας και την Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη. Στο κόκκινο η Αμαλίας, η Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα, αλλά και η Βασιλέως Κωνσταντίνου, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στην άνοδο της Συγγρού από το ύψος του Αγίου Σώστη.

Η κίνηση καταγράφεται αυξημένη και στην Αττική Οδό, όπου καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

kinisi
kinisi2
kinisi-3
kinisi-4


Μέγαρα: Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου


Δυσχέρεια στην κίνηση των οχημάτων έχει προκληθεί και στο 40χλμ της Εθνικής Οδόυ Αθηνών – Κορίνθου, στα Μέγαρα, λόγω τροχαίου ατυχήματος. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.