Μια αποκλειστική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Φωτεινή Πιπιλή στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Για τον έναν χρόνο που πέρασε από την τραγωδία στην κοιλάδα των Τεμπών δήλωσε: «Είναι μία φρικώδης ιστορία. Δεν μιλάμε μόνο για τον αυτονόητο πόνο των συγγενών, αλλά όλων των Ελλήνων. Το τρομακτικότερο όλων είναι η αποκάλυψη ενός άχρηστου, σκοτεινού και διεφθαρμένου κράτους». «Τι δικαιοσύνη να αποδοθεί στους γονείς που έχασαν τα αγγελούδια τους;». «Δεν μπορεί να κουκουλωθεί το θέμα λόγω των φρικτών αποκαλύψεων που έχουν βγει για τις λεπτομέρειες του δυστυχήματος» τόνισε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czjzwfgc1b35)

Ερωτηθείσα ποια είναι η άποψή της για τον Στέφανο Κασσελάκη, πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε: «Θα του έλεγα να κατέβει από το ”συννεφάκι” του. Κάποιοι άνθρωποι τον πιστεύουν και δεν είναι ωραίο να τους απογοητεύει. Επιδεικνύει έναν τρόπο πολιτικής συμπεριφοράς που δεν την έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Είναι πολύ στη μόστρα». «Δεν είναι φτιαγμένος από το ίδιο υλικό με τους παλαιότερους πολιτικούς, είναι κάτι νέο», συμπλήρωσε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την πολιτική της θητεία της ζητήθηκε ποτέ κάποιο ρουσφέτι; «Όταν ήμουν στο δήμο Αθηναίων μία κυρία μου ζήτησε να της αλλάξω την ηλικία για να παντρευτεί νεότερο άνδρα κι άλλοι να διορίσω τα παιδιά τους». Αναφορικά με την εκπομπή που είχε κάνει στο παρελθόν «Αυτά και άλλα» πιστεύει ότι έχει θέση στην σημερινή τηλεόραση. Ενώ αποκάλυψε «τη δεκαετία του ’90 τ ακασέ ήταν στα ύψη και με πολλά μηδενικά». «Εγώ επέβαλα με τσαμπουκά την Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον Μίνωα Κυριακού. Του είπα ότι είναι μεγάλο ταλέντο και την ”κατέβασα στην Αθήνα», επεσήμανε.

Για την καριέρα της στην δημοσιογραφία δήλωσε: «Πολλές φορές κινδύνευσε η ζωή μου σε δημοσιογραφικές αποστολές. Παραλίγο να πέσω με ελικόπτερο στον Σαρωνικό».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czjzvp8witcp)