Προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη έλαβαν οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση της 14χρονης από τη Βουλγαρία η οποία γέννησε στο Ρέθυμνο και για την εγκυμοσύνη αυτή κατηγορείται ο πατριός της και δύο ακόμη άνδρες ότι είχαν σεξουαλικές επαφές μαζί της.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν στην Ανάκριση αφού συνελήφθησαν δυνάμει εντάλματος σύλληψης. Η 14χρονη από τη Βουλγαρία διαμένει στο Ρέθυμνο με τη μητέρα της και μέχρι πρότινος και με τον Ρουμάνο πατριό της. Το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η ανήλικη πήγε μαζί με τη μητέρα της στον γυναικολόγο, ο οποίος διαπίστωσε ότι η 14χρονη ήταν έγκυος. Και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, διανύοντας τον 7ο μήνα.

Η 14χρονη γέννησε πριν από λίγες μέρες στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η απουσία πατέρα... ανάγκασε το νοσοκομείο να ενημερώσει τις Αρχές. Ύστερα από έρευνες, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη των τριών ανδρών.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς άνδρες, 44 και 48 ετών, οι οποίοι φέρονται να έχουν ομολογήσει ότι είχαν σεξουαλική επαφή με τη 14χρονη. Επίσης συνελήφθη και ο 46χρονος πατριός της, όπως προαναφέρθηκε.