Θύμα βομβιστικής επίθεσης πριν από 10 χρόνια είχε πέσει ξανά ο ιδιοκτήτης της κάβας στην Καλλιθέα η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς από την έκρηξη αυτοσχέδιο μηχανισμού νωρίς σήμερα τα ξημερώματα.

Ιδιοκτήτης φέρεται να είναι γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου τον οποίο όπως φαίνεται στοχοποίησαν ξανά κυκλώματα της νύχτας καταστρέφοντας ολοκληρωτικά το κατάστημα του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν μπορούν να πουν με σιγουριά προς το παρόν εάν η βόμβα στην κάβα σήμερα τα ξημερώματα σχετίζεται με την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, μεγάλης ισχύος, το Σαββατοκύριακο σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Σκυλίτση στον Πειραιά

Το μόνο βέβαιο είναι πώς τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες ανάμεσα στις ομάδες που πωλούν  προστασία σε νυχτερινά κέντρα και άλλα καταστήματα οι οποίες ξεκίνησαν -κυρίως- μετά τη δολοφονία του Χρήστου Ζαμπούνη στο Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ο κύκλος βίας που άνοιξε ανάμεσα στις ανάμεσα στις ομάδες που "παρέχουν" προστασία και εκβιάζουν μαγαζάτορες δεν θα κλείσει άμεσα έως ότου ξεκαθαρίσει ο ...νέος παίκτης τις προθέσεις του αλλά και μέχρι να διαπιστωθούν οι κινήσεις των παλαιών συμμοριών.

Η σημερινή επίθεση στην Καλλιθέα ταρακούνησε μία ήσυχη γειτονιά προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές σε 10 αυτοκίνητα και αρκετά γειτονικά σπίτια και καταστήματα.

Η κάβα-στόχος της επίθεσης καταστράφηκε ολοσχερώς και οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό που να έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών μήπως και εντοπιστεί κάποιο ίχνος που θα οδηγήσει στην ταυτότητά τους.