Άνοιξε νέος κύκλος καταθέσεων για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου την Τετάρτη (27/3) μετά από εισαγγελική παραγγελία.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, έφτασε σήμερα στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου, Νίκος Σταγόπουλος. Ο κ. Σταγόπουλος είπε μιλώντας στις κάμερες της εκμπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Προ ημερών με πήραν τηλέφωνο και με κάλεσαν σήμερα να παρουσιαστώ σαν μάρτυρας, σχετικά με την υπόθεση της Μαίρης. Από όσο ξέρω, όλοι οι φίλοι της θα έρθουν να καταθέσουν κάποια στιγμή».

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο άνοιξε νέος κύκλος καταθέσεων, αλλά και να τα ήξερα δε θα σας τα έλεγα. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», πρόσθεσε. Σε ερώτηση δε, για το αν υπάρχει περίπτωση έκπληξης ή ανατροπής στην υπόθεση, απάντησε ότι «όλα είναι πιθανά».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d05ct3yg4ke1)

Μαίρη Χρονοπούλου: Υπάρχουν ενδείξεις ότι μάλλον έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από το σπίτι της  

Υπενθυμίζεται ότι χθες κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ο σκηνοθέτης και φίλος της ηθοποιού, Χάρης Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, την έρευνα έχει αναλάβει το συγκεκριμένο τμήμα της αστυνομίας, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι μάλλον έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από το σπίτι της αείμνηστης ηθοποιού.

Η Μαίρη Χρονοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή στις 6 Οκτωβρίου 2023, έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Είχε προηγηθεί πτώση, που της προκάλεσε αιμάτωμα στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της.