Σοκ προκαλεί το βίντεο - ντοκουμέντο από τροχαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη, 20 Μαρτίου, στη Χαλκίδα, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο χτύπησε με δύναμη μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε τραυματισμένο.

Στο βίντεο, που εξασφάλισε το EviaZoom.gr, φαίνεται το αυτοκίνητο μάρκας Peugeot στις 21:00 το βράδυ σε κεντρικό σημείο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Αλιβερίου να χτυπάει με σφοδρότητα ένα μηχανάκι, μάρκας Beverly και τον οδηγό του και στη συνέχεια να εγκαταλείπει τον τραυματία και να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

EviaZoom.gr - Χαλκίδα: Βίντεο - ντοκουμέντο! Αυτοκίνητο χτυπάει δικυκλιστή και τον εγκαταλείπει...

Ο τραυματίας οδηγός της μοτοσικλέτας, Ευάγγελος Φίλοςο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και στο σβέρκο, μίλησε στο EviaZoom.gr και καταγγέλλει παραλείψεις των τοπικών αρχών, τονίζοντας πως κάνει έρευνα μόνος του μαζί με την οικογένεια του, προκειμένου να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός.

11

22

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Με εγκατέλειψε υπάρχει βίντεο από μαγαζί δίπλα, η αστυνομία απ΄ότι βλέπω δεν ασχολείται... Εγώ ήμουν με μία βέσπα με ένα Beverly τρακοσάρι, ανέβαινα την Αλιβερίου και στο 12ο το σχολείο βγήκε Peugeot μαύρο 206 απ΄ότι θυμάμαι καλά γιατί υπάρχει και βίντεο...Με χτυπάει και με εγκατέλειψε. Από τότε δεν έχω βρει άκρη... Πήγα το βράδυ στο νοσοκομείο, δεν κάλεσε εκείνη την ώρα ασθενοφόρο, ήρθε η αστυνομία, ήρθε η Τροχαία, κατέγραψε το συμβάν και μετά από 2 ώρες πήγα στο νοσοκομείο γιατί πόναγε πολύ το γόνατο μου και ο σβέρκος μου. Και βέβαια την άλλη μέρα όλο μου το σώμα με τέτοιο κρότο που έφαγα. Αυτό έγινε Τετάρτη βράδυ 9 η ώρα. Εγώ απλά σας λέω δεν βρίσκω άκρη με κανέναν πλέον... Εγώ από την έρευνα που έχω κάνει μόνος μου μαζί με την οικογένεια μου και τα παιδιά μου το μόνο που ξέρω είναι ότι κατέβαινε την Αλιβερίου δεν πήγε στον Βέλλιο κάτω, έστριψε αριστερά, βγήκε στον Παπακυριακού, ο Παπακυριακού δεν μου δίνει τις κάμερες, δηλαδή να του πω να πάρουμε μόνο την πινακίδα... Η αστυνομία τώρα με κοροϊδεύει, έχω πάει τρεις μέρες συνεχόμενα εκεί. Μου λέει "θέλουμε να πάρουμε χαρτί από το νοσοκομείο" και τους λέω "ρε παιδιά ήρθε εκεί ο Κώστας ο αστυνόμος που τον είδα και σήμερα... Ήρθε εκεί το κατέγραψε, είδε ότι έγινε. Και πέρασε μετά από 30 δευτερόλεπτα, ήτανε 4 άτομα μέσα και τους σταμάτησα... Και λέω "παιδιά με τρακάρε ένα Peugeot μαύρο και έφυγε". Με χτύπησε με τουλάχιστον 60 - 70 χιλιόμετρα... Δεν έχει βρεθεί... Πέρασε από τον Παπακυριακού, κατέβηκε όπως είναι την Αλιβερίου, έκανε αριστερά πήγε στον Παπακυριακού έστριψε δεξιά, γιατί πήγα στους ταξιτζήδες στα ΚΤΕΛ, έψαξα όλα τα αυτά τα τετράγωνα γύρω γύρω...».