Ένας 15χρονος μαθητής από τη Λαμία, βρέθηκε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης (10/4), έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τρία μεγαλόσωμα σκυλιά, τα οποία του κατάφεραν δαγκώματα στη δεξιά γάμπα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο μαθητής έτρεξε να προστατευθεί και βρήκε την ψυχραιμία να ειδοποιήσει τους γονείς του και την αστυνομία. Με μέριμνα των γονιών του ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ στη συνέχεια η μητέρα του μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο και υπέβαλλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Ο άτυχος μαθητής από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να λαμβάνει δύο αντιβιώσεις, ενώ ευτυχώς ήταν καλυμμένος εμβολιαστικά, αν και κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν το οποιοδήποτε αδέσποτο σκυλί είναι πιο επικίνδυνο.Λαμία: Το ατύχημα που είχαν δημιουργήσει τα ίδια σκυλιά τον Αύγουστο

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονέων του παιδιού, πρόκειται για τα ίδια σκυλιά που πριν μερικούς μήνες είχαν προκαλέσει σοβαρό τροχαίο σε 49χρονη που κινούνταν με το μηχανάκι της στη συγκεκριμένη οδό. Από το τροχαίο η γυναίκα είχε τραυματιστεί σοβαρά και σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να ταλαιπωρείται για την αποκατάσταση της υγείας της!

«Αυτό που θέλουμε είναι να γίνει κάτι με τα αδέσποτα πριν γίνει κάποιο μεγαλύτερο κακό. Τα συγκεκριμένα σκυλιά επιτίθονται σε οχήματα, δάγκωσαν ένα παιδί. Τι περιμένουμε να γίνει το χειρότερο για να δώσουμε λύση;», δήλωσε η μητέρα του 15χρονου που ζητεί την άμεση απομάκρυνση των συγκεκριμένων σκυλιών από κατοικημένες περιοχές.