Η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης του 39χρονου δολοφόνου της 28χρονης Κυριακής έχει ξεκινήσει, καθώς διορίστηκε από την ανακρίτρια ο ειδικός που θα τον εξετάσει.

*Διαβάστε εδώ: Ηλιούπολη: Οι γείτονες είδαν ένα νεαρό άνδρα να περιφέρεται στην ταράτσα - Ο γιος εντοπίστηκε νεκρός χωρίς ρούχα

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης παραμένει φρουρούμενος στο Τζάνειο Νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αλλάξει στάση. Είναι δηλαδή ανήσυχος, δημιουργεί εντάσεις και ζητά να φύγει.

Ο πραγματογνώμονας - ψυχίατρος που διορίσθηκε από την 25η ανακρίτρια, είναι εκείνος που θα δώσει την απάντηση στο ερώτημα αν ο δολοφόνος της Κυριακης έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Η οικογένειά της κοπέλας ισχυρίζεται ότι τα έχει τετρακόσια και οι τέσσερις ψυχίατροι που τον εξέτασαν μέχρι τώρα έκριναν ότι είναι μόνο χειριστικός και με επιλεκτική αμνησία.

Ακόμα πάντως και οι δικοί του άνθρωποι του έχουν γυρίσει την πλάτη. «Εδώ έγινε ένα έγκλημα. Και ό,τι και να πούμε, ο Θανάσης δολοφόνος θα είναι μία ζωή. Είτε με ψυχιατρικά, είτε χωρίς αυτό δεν αναιρείται. Αφαίρεσε μία ζωή. Σκότωσε ένα παιδί που δεν του έφταιγε. Τι να πούμε συγνώμη; Γυρνάει η συγγνώμη πίσω το παιδί; Θρηνούμε κι εμείς μαζί τους», λέει συγγενής του.


Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η οκτασέλιδη επιστολή του δράστη στην Κυριακή

Το STAR έφερε στο φως της δημοσιότητας την επιστολή που ο ίδιος έγραψε για την Κυριακή.

Διαβάζοντας τις οκτώ σελίδες της επιστολης του, φαίνεται ξεκάθαρα η εμμονή του με την Κυριακή.

Της γράφει ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας. Προσπαθεί να την πείσει να είναι μαζί του με έναν τρόπο απόλυτα χειριστικό. Φαίνεται ότι παρακολουθεί κάθε κίνησή της.

«Γιατί μου λες ψέμματα ότι βγαίνεις με την Π....; Γιατί δεν με θέλεις; Σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη... και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ...», γράφει μεταξύ άλλων.

Στην επιστολή παραδέχεται ότι το κορίτσι του στάθηκε σε πολλά, ενώ παραδέχεται τα δικά του λάθη.

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέμματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η Κυριακή είχε μαζί της αυτή την οκτασέλιδη επιστολή την ώρα που πήγε να κάνει την καταγγελία στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων, γιατί προφανώς φοβόταν και ήθελε να τη δείξει στις αρχές.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0hgmaas0s2p)