Σοκαρισμένη είναι οι κάτοικοι της Ηλιούπολης από το θάνατο της μητέρας και γιου που βρέθηκαν νεκροί μέσα στο διαμέρισμα τους το βράδυ της Τετάρτης (10.04). Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου των δύο ανθρώπων ερευνώνται από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής περιμένουν ορισμένες απαντήσεις ώστε να κλείσουν τον φάκελο της υπόθεσης, που, όπως φαίνεται, ήταν μια οικογενειακή τραγωδία με δυσάρεστο τέλος.

Το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Βήμα» και «Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, αναφέρει ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα η έρευνα της αστυνομίας κατατείνει στην δολοφονία με αυτοχειρία. Η μητέρα βρέθηκε σε μία καρέκλα και να έχει δεχθεί πυροβολισμό από μπροστά, η αναφορά των γειτόνων για δυσοσμία που αναδυόταν  μέσα από το σπίτι και η διαπίστωση ότι ο 36χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί λίγες ώρες πριν μπει η αστυνομία μέσα στο διαμέρισμα είναι γεγονότα που λαμβάνουν υπόψη τους οι αστυνομικοί κι εξετάζουν να έχει συμβεί δολοφονία με αυτοχειρία στην εν λόγω υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία αναζήτησε κι άλλους συγγενείς της οικογένειας, που έμενε στην Ηλιούπολη, στην Βόρεια Ελλάδα, αλλά δεν συγκεντρώθηκαν κάποια άλλα στοιχεία.