Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ Αγίων Αναργύρων, κατέθεσε υπόμνημα στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και ζητά να γίνουν «φύλλο και φτερό» όλες οι κάμερες ασφαλείας, με τα πρωτότυπα βίντεο 24 ώρες πριν και μετά, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει όντως αλλοίωση στο επίμαχο βίντεο όπου φαίνεται η στιγμή της επίθεσης.

Ακόμη, ζητά να καταγραφούν όλες οι συνομιλίες των αστυνομικών, συμπεριλαμβανομένων των περιπολικών στην περιοχή, καθώς και απομαγνητοφωνήσεις κατοίκων που είδαν το φονικό. Ζητά επίσης να γίνει και αναπαράσταση του φόνου στο σημείο, αιτήματα, που σύμφωνα με την δικηγόρο της, έγιναν δεκτά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0o9axw1bs9l)

Αγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος μαχαίρωσε την Κυριακή σε πλάτη, πρόσωπο και στήθος

Εν τω μεταξύ, όπως προκύπτει από το έγγραφο της έκθεσης της αυτοψίας του φόνου, η άτυχη Κυριακή δέχτηκε μαχαιριές στη πλάτη, το μέτωπο και το στήθος, ενώ είχε και τραύμα στα χέρια καθώς φαίνεται πως στην προσπάθειά της να αμυνθεί, έπιασε το μαχαίρι.

Οπως τονίζει η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, ο 39χρονος δολοφόνος μαχαίρωσε τρεις φορές πισώπλατα την Κυριακή και δύο μπροστά. Επειδή ο φρουρός άργησε να αντιδράσει, βρήκε τον χρόνο και την γύρισε, καρφώνοντας το μαχαίρι στο στήθος της.

«Το θανατηφόρο τραύμα ήταν το τελευταίο, αυτό που ο δράστης κατάφερε μπροστά, στο στήθος» είπε η δικηγόρος Ελενα Τζούλη Καμμένου στον ΑΝΤ1.

Να τονιστεί πως ο 39χρονος αύριο αναμένεται να εξεταστεί από ψυχιατρικό πραγματογνώμονα, τον οποίο όρισε η ανακρίτρια.