Mαφιόζικη εκτέλεση με πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου και θύμα ένα 41χρονος άνδρας στη  Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (4/5).

Το θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κι έχουν αποκλείσει τον χώρο.


Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 41χρονος άνδρας δέχθηκε μία σφαίρα στην πλάτη μέσα από διερχόμενο όχημα την ώρα που κατέβαινε από το μηχανάκι που οδηγούσε και ετοιμαζόταν να βγάλει το κράνος που φορούσε.

Οι δράστες της επίθεσης επέβαιναν σε ένα κόκκινο όχημα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρία άτομα και συγκεκριμένα, δυο άνδρες και μια γυναίκα.

Τον 41χρονο φέρεται να τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη ο ένας εκ των δύο ανδρών. Το θύμα δέχθηκε μία σφαίρα στην πλάτη και η άλλη στον ώμο. Οι Αρχές εντόπισαν τον έναν κάλυκα, ενώ τον δεύτερα φέρεται να τον πήρε ο δράστης μετά τη δολοφονία.

Η δολοφονία του 41χρονου άνδρα έγινε δίπλα σε παιδική χαρά και μπροστά στα έντρομα μάτια πελατών παρακείμενου καταστήματος.


Δείτε επίσης βίντεο από το σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης:

Thestival.gr Ανθρωποκτονία στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Ανθρωποκτονια στη δυτική Θεσσαλονίκη

«Στο όπλο τους πρέπει να είχαν τοποθετήσει σιγαστήρα», τόνισε κάτοικος γειτονικού διαμερίσματος στη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d10xg0dccgap)

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Μεσημεριανές ώρες σήμερα (04-05-2024), στην περιοχή της Σταυρούπολης εντοπίσθηκε νεκρός στο οδόστρωμα, 41χρονος ημεδαπός, φέρων δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».