Στο συρτάρι της ανακρίτριας -και μάλιστα ημιτελής- σκονίζεται ο φάκελος της υπόθεσης της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου, του 31χρονου που δολοφονήθηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Μεσολογγίου στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου.

Μεσολόγγι: "Δέσμια" η ανακρίτρια λόγω της ιατροδικαστικής γνωμάτευσης

Παρά το γεγονός πως έχουν περάσει τόσοι μήνες ap;o τη δολοφονία του άτυχου νέου και παρόλο που η σορός του βρέθηκε στα τέλη του ίδιου μήνα, η ιατροδικαστική γνωμάτευση δεν έχει ακόμη φτάσει στα χέρια της τακτικής ανακρίτριας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως μέρος της εξέτασης (τοξικολογικές) δόθηκαν σε ιδιωτικό κέντρο στην Αθήνα, με τα αποτελέσματα να μην έχουν ακόμη επιστρέψει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, η οποία και πραγματοποίησε τη νεκροτομή. Μάλιστα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στην «ON time», το ιατροδικαστικό πόρισμα έχει συμπληρωθεί από τον περασμένο Μάρτιο και απομένουν τα αποτελέσματα των παράλληλων εξετάσεων, ώστε να ολοκληρωθεί.

Το συγκεκριμένο αλαλούμ κρατά... δέσμια και την τακτική ανακρίτρια, η οποία αναμένει το πόρισμα προκειμένου να καλέσει σε συμπληρωματική απολογία τον 51χρονο κατηγορούμενο Σ.Ρ., ο οποίος -ούτως ή άλλως- ήταν προγραμματισμένο να κληθεί, καθώς η κύρια απολογία του είχε ολοκληρωθεί πριν από τον εντοπισμό της σορού του αδικοχαμένου άνδρα.


Μεσολόγγι: Τέλη Μαΐου οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου

Αυτό που ξεκαθαρίζουν πηγές της «ON time» είναι πως δεν πρόκειται να υπάρξει άμεση εξέλιξη στη δικαστική διερεύνηση μέχρι τα τέλη του Μαΐου, καθώς τότε, ίσως και στις αρχές Ιουνίου, αναμένεται να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης!

Όπως και να ’χει, πάντως, τότε αναμένονται οι πιο σημαντικές εξελίξεις, καθώς η ανακρίτρια φέρεται να σκοπεύει να προχωρήσει στην κλήση για κατάθεση αρκετών ακόμη προσώπων, τα οποία εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να έχουν άμεση σχέση με την υπόθεση.


Ποιοι αναμένεται να εξεταστούν

Δεν είναι τυχαίο πως, σύμφωνα με πληροφορίες, η νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του Μπάμπη προσανατολίζεται να αιτηθεί την εξέταση προσώπων από το ευρύτερο περιβάλλον του κατηγορούμενου κρεοπώλη, καθώς εγείρονται σημαντικά ερωτήματα.

Θυμίζουμε πως ο Μπάμπης είχε δανείσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στον κρεοπώλη, ποσό που δεν είχε λάβει εξ ολοκλήρου πίσω. Πληροφορίες της «ON time» αναφέρουν πως ο κρεοπώλης είχε ζητήσει από τον Μπάμπη να του δανείσει χρήματα, ωστόσο, κάποια από αυτά ο κρεοπώλης αιτήθηκε να μπουν σε λογαριασμούς γνωστών του. Αυτά τα πρόσωπα, όμως, μέχρι σήμερα δεν έχουν δώσει κατάθεση.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime