Ηχητικό ντοκουμέντο λίγες ημέρες πριν από τη γυναικοκτονία στο Μενίδι, με θύμα μια 40χρονη, μετά τις πολλαπλές μαχαιριές που φέρεται να δέχθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, παρουσίασε ο Alpha. Στο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως ο Alpha και το TLife, από κάμερα που βρίσκεται 50 μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης, η γυναίκα ακούγεται που τον καλεί να φύγει λέγοντάς του «Με έχεις φέρει μέχρις εδώ, τελείωνε, φύγε».

Εκείνος, αρκετά πιο ψύχραιμος, ακούγεται να απαντά: «Θα σε σκοτώσω, το κατάλαβες;». Η τελευταία φορά που η γυναίκα τον κατήγγειλε ήταν στις 7 Μαΐου, όταν δήλωσε πως την ξυλοκόπησε. Ο άνδρας συνελήφθη και πήγε στον εισαγγελέα που τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο την επόμενη ημέρα. Κρατήθηκε το βράδυ της 7ης Μαΐου και στις 8 του μήνα πήγε να δικαστεί. Το δικαστήριο διέκοψε και τότε του όρισε μία ρητή δικάσιμο, που ήταν η 17η Μαΐου, αφήνοντάς τον ελεύθερο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1b2k64iym69)

Στο ερώτημα «πώς η Αστυνομία τον άφηνε ελεύθερο με τόσο βαρύ ιστορικό», η απάντηση των αστυνομικών ήταν πως με βάση τον νέο ποινικό κώδικα που έχει τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Μαΐου το Αυτόφωρο όφειλε να του ορίσει μια δικάσιμο μέχρι τρεις ημέρες αργότερα και με βάση το ιστορικό του να ζητηθεί η κράτησή του. Αντ’ αυτού τον άφησαν ελεύθερο για 10 ημέρες.

Μια ημέρα πριν πάει να δικαστεί πήγε και βρήκε την εν διαστάσει σύζυγό του. Το σώμα της δείχνει ότι έβγαλε επάνω της όλο του το μένος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία που μεταδίδει ο Alpha φέρει τουλάχιστον 10 μαχαιριές. Η Αστυνομία τοποθετεί τη δολοφονία περίπου στις 06:00, οπότε ήταν και το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκαν ότι υπάρχει μια νεκρή γυναίκα στη μέση του δρόμου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1b257b7w4e9)