Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα. Η γυναίκα βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος, άγρια δολοφονημένη με πέντε μαχαιριές στον αυχένα, στο ισόγειο του σπιτιού της.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή. Η γυναίκα είχε κινητικά προβλήματα.

Αρχικά, όλα έδειχναν πως ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες. Ωστόσο, τη Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η γυναίκα έφερε τραύματα στον αυχένα από μαχαίρι.

Διαβάστε ακόμα: Έγκλημα στη Χαλκίδα: “Οι αστυνομικοί μας λένε ότι είναι κοντά στον δολοφόνο της 63χρονης” – Τι ισχυρίζονται η κόρη και οι συγγενείς του θύματος

Χαλκίδα: Από το σπίτι του θύματος λείπει το ποσό των 7.000 ευρώ

Οι Αρχές δεν αποκλείουν την πιθανότητα ο δράστης να είναι συγγενής της 63χρονης που τη σκότωσε για να τη ληστέψει, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, από το σπίτι του θύματος λείπει το ποσό των 7.000 ευρώ.

Οι Αρχές φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη και έχουν εξετάσει όλα τα στοιχεία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1bm6zw6o9g1)

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως η 63χρονη δέχθηκε μαχαιριές από κουζινομάχαιρο και βρέθηκε νεκρή σε εμβρυακή στάση στο κάτω μέρος της σκάλας του σπιτιού της, ενώ το ΠΙ που χρησιμοποιούσε για να μετακινείται καθημερινά βρέθηκε στο πάνω μέρος της σκάλας.

Στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, ενώ ο δράστης φέρεται να μπήκε στο σπίτι με τα δεύτερα κλειδιά τα οποία ήταν σε μία γλάστρα. Το γεγονός ότι δεν εκλάπησαν τα κοσμήματα της γυναίκας υποδηλώνει πως το άτομο που τη δολοφόνησε πιθανώς να είναι από το πολύ στενό συγγενικό περιβάλλον της.