Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της ζούσε η 40χρονη μητέρα δύο παιδιών, με τις μαρτυρίες του συγγενικού της περιβάλλοντος να προκαλούν φρίκη. Σύμφωνα με τη Βούλα Δημητριάδου, δικηγόρο της οικογένειας, επί χρονια η άτυχη γυναίκα βίωνε την κακοποίηση από τον 50χρονο. 

«Εγώ δεν το έχω ξανακούσει αυτό σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, αλλά χθες έμαθα από τους συγγενείς της 40χρονης ότι για να την τιμωρήσει της έβαζε το κεφάλι μέσα στον ασβέστη, που είναι ιδιαίτερα καυστικός», είπε στο Star. Παράλληλα η νύφη της 40χρονης αποκάλυψε πως όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, την ώρα που καθάριζε, πήγε από πίσω της, την άρπαξε από το κεφάλι και της το έβαλε μέσα σε έναν κουβά που περιείχε χλωρίνη.

Μάλιστα, ο γυναικοκτόνος δεν κακοποιούσε μόνο την 40χρονη αλλά και τα δύο του παιδιά, γι’ αυτό και η γυναίκα αποφάσισε να φύγει μακριά του για να γλιτώσει από τον βάναυσο χαρακτήρα του. «Έλεγε στην κόρη του "είσαι κι εσύ π@@να, σαν τη μάνα σου”», είπε η Βούλα Δημητριάδου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1bsvm1c8eg9)

"Τον κρατούσαν μία ημέρα, την επομένη τον βγάζανε"

«Κάθε εβδομάδα ήμασταν στην Αστυνομία. Τον κρατούσαν μία ημέρα, την επομένη τον βγάζανε. Εμείς το ζούμε αυτό συνέχεια. Του έκανε μήνυση του αδερφού μου. Και την ανιψιά μου έχει απειλήσει και τον αδερφό μου και εμένα, όλη την οικογένεια», είπε ο αδελφός της 40χρονης. Όπως είπε, τα μέτρα που έχουν ληφθεί έως τώρα για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών δεν είναι αρκετά. Ήλπιζαν ότι τώρα που είχε αγοράσει το σπίτι της και είχε σταθεί στα πόδια της, θα μπορούσε να γλιτώσει, αλλά τελικά ο 50χρονος έκανε πράξη τις απειλές που εκτόξευε εναντίον της τόσο καιρό.

Την ίδια ώρα, αμετανόητος και κυνικός παραμένει ο 50χρονος γυναικοκτόνος. Σύμφωνα με το Star, ο 50χρονος δεν υπογράφει ώστε να ταξιδέψει ο ανήλικος γιος του στην Αλβανία για να παραβρεθεί στην κηδεία της μητέρας του.

Όπως είπε στην εκπομπή ο αδελφός της 40χρονης, ζήτησαν ένα έγγραφο από τον εισαγγελέα ώστε να μπορέσει το ανήλικο αγόρι να περάσει τα σύνορα και να ταξιδέψει για να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τη μητέρα του, όμως η Εισαγγελία απέρριψε το αίτημά του.

«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Ζήτησα ένα έγγραφο για να μπορέσει το παιδί της αδελφής μου να ταξιδέψει στην Αλβανία για την κηδεία της μητέρας του. Μου είπαν δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο. Τι θα το κάνουμε αυτό το παιδί που είναι ανήλικο; Θα το αφήσουμε μόνο του; Ποιος θα το φροντίσει; Ποιος θα το ταΐσει;», είπε ο αδελφός του θύματος.