Μια τραγωδία σημειώθηκε στη Θάσο, καθώς έφυγε από τη ζωή μια 52χρονη μητέρα από τη Μαγνησία, που εργαζόταν σε κατάστημα του νησιού.

Η γυναίκα είχε ταξιδέψει πρόσφατα από τη Μαγνησία στη Θάσο, για να εργαστεί την καλοκαιρινή περίοδο. Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη γυναίκα πέθανε στον ύπνο της και εντοπίστηκε νεκρή το πρωί.

Διαβάστε ακόμα: Νέα Μουδανιά: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 74χρονη από παραλία

Θάσος: Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Οι προσπάθειες να την επαναφέρουν δεν απέδωσαν και πλέον όλοι περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να αποσαφηνίσει τα αίτια, πίσω από την τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα με καταγωγή από τη Μαγνησία, και την περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου και του Στεφανοβικείου, δεν αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας. Το τελευταίο διάστημα, όπως έλεγαν φίλοι και συνάδελφοί της, έδειχνε σε καλή φυσική και ψυχολογική διάθεση.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τον θάνατο από τους γιατρούς, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ των γεγονότων, στην τελευταία νύχτα της 52χρονης. Θέλουν να διαπιστώσουν τι προηγήθηκε πριν πέσει για ύπνο και πού είχε βγει να διασκεδάσει.

Όπως έγινε γνωστό μετά τον θάνατο της 52χρονης, αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής.