Τραγικό θάνατο βρήκε μια 72χρονη γυναίκα στο Αγγελοχώρι της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τρίτης (29/4) όταν την καταπλάκωσε η σιδερένια καγκελόπορτα στο εξοχικό της. 



Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (29/04), γύρω στις 18.30, και έγινε αντιληπτό από γείτονες της ηλικιωμένης που κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η καγκελόπορτα ξεκόλλησε ξαφνικά και καταπλάκωσε την άτυχη γυναίκα. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά, κατά πληροφορίες, ο θάνατος της 72χρονης ήταν ακαριαίος. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε πρόβλημα στη στήριξη της πόρτας ή άλλος επιβαρυντικός παράγοντας.