
Αστυνομικός της Βουλής: Καμία σεξουαλική κακοποίηση, όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή - Άγρια κόντρα με την εν διαστάσει σύζυγό του (Βίντεο)
Επιμένει στην αθωότητά του
O αστυνομικός της Βουλής, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό και την κακοποίηση των παιδιών του και της συζύγου του, εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα
Εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα ο αστυνομικός της Βουλής που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση της συζύγου του και των τριών παιδιών του, τα οποία, σύμφωνα με την ομολογία της συζύγου του, βίαζαν από κοινού. «Καμία σεξουαλική κακοποίηση δεν υπήρξε, όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή», δηλώνει ο αστυνομικός της Βουλής, ενώ έχει ξεσπάσει άγρια κόντρα μεταξύ του ίδιου και της εν διαστάσει συζύγου του. Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός της Βουλής μετά τις καταγγελίες της γυναίκας του παραμένει στις φυλακές της Τρίπολης.
Διαβάστε: Αστυνομικός της Βουλής: Βγήκαν τα αποτελέσματα DNA του νεογέννητου βρέφους του ζευγαριού - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου
Αρνείται τα πάντα ο αστυνομικός της Βουλής
Σε κατάθεση προς το πειθαρχικό συμβούλιο, ο πρώην ένστολος εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «όσα έχει καταγγέλλει η σύζυγός μου είναι εξωφρενικά και αναληθή. Δεν υπήρξε καμία σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος εκείνης και των παιδιών μου», σύμφωνα με το MEGA.
«Μετά την καταγγελία της ακολούθησαν ιατροδικαστικές εξετάσεις, οι οποίες με δικαιώνουν. Δεν υπάρχουν μάρτυρες υπέρ της συζύγου μου. Η μόνη που έχει έρθει ως μάρτυρας είναι μία γυναίκα με την οποία δεν είχα ιδιαίτερες επαφές και ήρθε να καταθέσει ασύστολα ψεύδη εναντίον μου.
Η σύζυγός μου βρίσκεται μόνιμα υπό βαριά αντιψυχωσική φαρμακευτική αγωγή και έχει νοσηλευτεί για αρκετό διάστημα. Υποτίθεται ότι ζητούσε βοήθεια από τους φίλους μας, αλλά ποτέ δεν αναφέρθηκε στη σεξουαλική κακοποίηση της ίδιας ή των παιδιών μας. Κανείς δεν είδε και κανείς δεν άκουσε για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση, ούτε από τη γειτονιά ούτε την εργασία μας. Πραγματικά είναι απορίας άξιον πώς δεν ήρθε κανένας να καταθέσει εναντίον μου», ισχυρίστηκε ακόμη.
Κατέγραφε τις σεξουαλικές μας πράξεις σε κάμερα καταγγέλλει η πρώην σύζυγός του
Η 35χρονη αστυνομικός επανέλαβε τα βασανιστήρια που φέρεται να έζησε τόσο εκείνη όσο και τα ανήλικα παιδιά τους. «Είχε τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι και με παρακολουθούσε. Κατέγραφε τις σεξουαλικές πράξεις με κάμερα που τοποθετούσε σε ένα τρίποδο. Ήθελα πολλές φορές να μιλήσω για αυτά που συνέβαιναν, κυρίως όταν πρόσωπα του κοινωνικού μου περίγυρου έβλεπαν την άθλια κατάστασή μου από τις σωματικές βλάβες που μου προκαλούσε ο σύζυγός μου. Θεωρούσα ότι δεν θα με πίστευε κανείς», είπε αρχικά.
«Δεν είχα ποτέ πρόθεση να κάνω όλες αυτές τις παράνομες πράξεις, αλλά προχώρησα σε αυτές γιατί ο σύζυγός μου μού ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία. Με απειλούσε και με εξανάγκαζε να προβώ σε αυτές τις πράξεις, ενώ ήμουν και η ίδια θύμα του. Αυτός επιδρούσε κυριαρχικά και εξουσιαστικά στη βούλησή μου κι έτσι δεν μπορούσα να αντισταθώ στις υποδείξεις και τις εντολές του.
Με απομάκρυνε από τους δικούς μου ανθρώπους και ουσιαστικά με είχε κάνει έρμαιο. Δεν ήθελε ούτε τα παιδιά μας να αναπτύξουν φιλικές σχέσεις με κανέναν. Με χτυπούσε, με απειλούσε και δεν τολμούσα να μιλήσω με κανέναν. Πήγαινα στη δουλειά χτυπημένη και με σημάδια, τα οποία ακόμη έχω», προσέθεσε.
Στις 30 Ιουνίου θα εκδικαστεί η πρώτη μήνυση που υπέβαλε η γυναίκα για ξυλοδαρμό της ίδιας και όχι των παιδιών τους.