Με τον χειρότερο τρόπο έληξε η υπόθεση εξαφάνισης της 65χρονης Ισραηλινής, Μικέλ Πελέκ, η οποία αγνοούταν από την περασμένη Τέταρτη (4/6) στην Ιεράπετρα Κρήτης, αφού εκέινη τελικά εντοπίστηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή των Γουρνιών Παχιάς Άμμου.

Διαβάστε: Λασίθι: Άφαντη για 5η ημέρα η 65χρονη συγγραφέας - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της



Λασίθι: Νεκρή εντοπίστηκε η 65χρονη Ισραηλινή συγγραφέας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σώμα της άτυχης γυναίκας είδε να επιπλέει κοντά στις ακτές της περιοχής ντόπιος ψαράς, ο οποίος στη συνέχεια επικοινώνησε με τις Αρχές. Αξιωματικός της Αστυνομίας που μίλησε στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι το πτώμα, που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή των Γουρνιών, ταυτοποιήθηκε και ανήκει στην αγνοούμενη 65χρονη.

Η Μικέλ Πέλεκ ήταν γνωστή στην περιοχή του Καβούσιου, στην Ιεράπετρα, δεδομένου ότι για χρόνια επισκεπτόταν την περιοχή όπου και διέμενε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Την υπόθεση έχει αναλάβει το λιμενικό, ενώ στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής. Θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.

Είχε πάει πιθανόν για πεζοπορία

Η 65χρονη πιθανόν είχε πάει για πεζοπορία, καθώς η ίδια συνήθιζε να πηγαίνει ημερήσιες εκδρομές γύρω απ’ το Καβούσι, τόσο σε παραθαλάσσιες όσο και σε ορεινές περιοχές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως την τελευταία φορά που εθεάθη, φόραγε ειδικά μποτάκια ορειβασίας και ανάλογη ενδυμασία, κάτι που ενισχύει τις υποψίες ότι είχε πάει για πεζοπορία.