Πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ το πρωί της Παρασκευής (18/7) η τελετή παράδοσης 164 νέων οχημάτων στην Πυροσβεστικήπαρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε: Μητσοτάκης στην τελετή παράδοσης 164 νέων οχημάτων στην Πυροσβεστική: Το 1/10 από τα συνολικά 1.400 που θα ενισχύσουν το Σώμα μέσα από το πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ


Φωτογραφικό: Δείτε τα νέα οχήματα της Πυροσβεστικής 

Τα νέα οχήματα είναι συνολικά 164 και έχουν μεγάλες κατασβεστικές δυνατότητες, ενισχύοντας σημαντικά τη δύναμη της Πυροσβεστικής και στις αστικές και στις δασικές πυρκαγιές. Περιλαμβάνουν υδροφόρα παντός εδάφους, εξοπλισμένα με δεξαμενές χωρητικότητας 12.000 λίτρων, καθώς και οχήματα μεταφοράς προσωπικού και εξοπλισμού. Τα δε χρήματα, συνολικής αξίας 15.550.000 ευρώ, προέρχονται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και από εθνικούς πόρους.

Δείτε τα νέα οχήματα:

pyrosvestiki-oximata1
pyrosvestiki-oximata2
pyrosvestiki-oximata3

pyrosvestiki-oximata4

nea-oximata-pyrosvestikis1
nea-oximata-pyrosvestikis2
nea-oximata-pyrosvestikis3
nea-oximata-pyrosvestikis4
nea-oximata-pyrosvestikis5
nea-oximata-pyrosvestikis6
nea-oximata-pyrosvestikis7
nea-oximata-pyrosvestikis8