Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας στα Τουρκουβούνια, όταν ένας 25χρονος άνδρας έπεσε από ύψος επτά μέτρων κατά τη διάρκεια πτήσης χαρταετού στο Άλσος Βεΐκου. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να επέμβει άμεσα για τον απεγκλωβισμό του τραυματία, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Διαβάστε: Τουρκοβούνια: 25χρονος έπεσε από ύψος επτά μέτρων ενώ πετούσε χαρταετό - Διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στον "Ευαγγελισμό" (Εικόνα)

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 14:30 το μεσημέρι της 23ης Φεβρουαρίου, όταν η Πυροσβεστική έλαβε κλήση έκτακτης ανάγκης για πτώση ατόμου από μεγάλο ύψος. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα για να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση διάσωσης. Ο νεαρός άνδρας βρισκόταν στην περιοχή για να απολαύσει την παραδοσιακή εθιμική δραστηριότητα της Καθαράς Δευτέρας, το πέταγμα χαρταετού, όταν συνέβη το ατύχημα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής μέσω (X), η πτώση έγινε από ύψος επτά μέτρων.

Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, ο 25χρονος υπέστη μικροκατάγματα στο χέρι και στο πόδι. Η κλινική εικόνα του νεαρού άνδρα χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς ως πολύ καλή.