Θεσσαλονίκη: Μήνυμα του 112 για φωτιά σε εταιρεία ανακύκλωσης - "Κλείστε πόρτες και παράθυρα" (Βίντεο)
Τι αναφέρεται στο μήνυμα
Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε εταιρεία ανακύκλωσης που βρίσκεται στην περιοχή της Νεοχωρούδας του δήμου Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη
Διαβάστε: Ρόδος: Στο προσκήνιο οι άνθρωποι που διέσωσαν τουρίστες στη μεγάλη φωτιά (Βίντεο)
Φωτιά σε εταιρεία ανακύκλωσης στη Θεσσαλονίκη - Η ανακοίνωση του δήμου Ωραιοκάστρου
Από το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου γίνεται γνωστό ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε εγκαταστάσεις εταιρείας ανακύκλωσης που βρίσκεται στην περιοχή της Συμμαχικής Οδού. Λόγω της φύσης των υλικών που καίγονται, ενδέχεται να εκλύονται επικίνδυνοι καπνοί και αέρια στην ατμόσφαιρα. Παρακαλούνται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής να:
Παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους.
Κλείσουν άμεσα πόρτες και παράθυρα.
Απενεργοποιήσουν συστήματα εξαερισμού που εισάγουν αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται ήδη στο σημείο και επιχειρεί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ συνδράμουν και μέσα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Επισημαίνεται πως νωρίτερα εστάλη μήνυμα του 112 στους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή, στο οποίο αναφέρονται τα εξής: Πυρκαγιά σε χώρο ανακύκλωσης στο Βιομηχανικό Πάρκο Νεοχωρούδας Ωραιοκάστρου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Οι καπνοί κατευθύνονται στη περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών.
En