Πρέβεζα: Νεκρή 34χρονη μητέρα δύο παιδιών που έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου
Σε σοκ η τοπική κοινωνία
Πέθανε 34χρονη μητέρα δύο παιδιών στην Πρέβεζα μετά από πτώση της από μπαλκόνι από διαμέρισμα τρίτου ορόφου - Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του περιστατικού
Μια ανείπωτη τραγωδία «βύθισε» στη θλίψη την τοπική κοινωνία την Πρέβεζα, όταν 34χρονη μητέρα δύο παιδιών έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate.gr, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, σε κεντρικό σημείο της πόλης, ενώ οι συνθήκες της πτώσης παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες.
Πρέβεζα: Νεκρή 34χρονη μητέρα δύο παιδιών μετά από πτώση από μπαλκόνι
Σημειώνεται πως, η 34χρονη έμενε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου και την ώρα του περιστατικού βρισκόταν μόνη στο σπίτι, όπως μετέδωσε η ίδια πηγή. Περαστικοί που αντίκρυσαν τη γυναίκα στο έδαφος κάλεσαν το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε την γυναίκα εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.
Η ίδια έφερε πολύ σοβαρά τραύματα από την πτώση, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα της λίγη ώρα αργότερα.
Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.
En