«Βουτιά» στο κενό από μπαλκόνι του Γενικού Νοσοκομείου Χανιών, στην Κρήτη έκανε ένας 40χρονος άνδρας, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να καταλήξει νεκρόςΣύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο 40χρονος δεν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο αλλά μετέβη μαζί με συγγενικό του πρόσωπο στο νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να εξετάστει από γιατρούς. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζε ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε: Τροχαίο ατύχημα στην Εύβοια: Φορτηγό συγκρούστηκε με μηχανή, τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας (Εικόνα)

Nοσοκομείο Χανίων: Περίοικοι προσπάθησαν να αποτρέψουν τον 40χρονο φωνάζοντας του

Ξαφνικά, ο νεαρός ανέβηκε σε μπαλκόνι του νοσοκομείου, και από εκεί έπεσε. Περίοικοι προσπάθησαν να τον αποτρέψουν φωνάζοντας του, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Γιατροί του νοσοκομείο έσπευσαν στο σημείο για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα. Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία.


Διαβάστε περισσότερα στο flashnews.gr