Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβαντάκη στα Χανιά: Στα δικαστήρια ο 43χρονος Σκοπιανός ενοικιαστής της 45χρονης (Εικόνες & Βίντεο)
Συνελήφθη για ναρκωτικά
Ο 43χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια Χανίων, όχι για την υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας Λεβεντάκη αλλά για καλλιέργεια και κατοχή δενδρυλλίων κάνναβης
Το κατώφλι των δικαστηρίων των Χανίων πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/06) ο 43χρονος νοικάρης της εξαφανισθείσας Σταυρούλας Λεβεντάκη. Ο Σκοπιανός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (19/06) στην περιοχή της Αγυιάς, μετά από παρακολούθηση από την αστυνομία, ενώ σήμερα, συνοδεία πολύς ισχυρής δύναμης της ΕΛΑΣ, οδηγήθηκε στα δικαστήρια, σύμφωνα με το parakritika.gr.
Χανιά: Για κατοχή δενδρυλλίων κάνναβης συνελήφθη ο 43χρονος
Ωστόσο, o 43χρονος οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχές, όχι για την υπόθεση εξαφάνισης της 45χρονης από τα Χανιά, αλλά για καλλιέργεια και κατοχή δενδρυλλίων κάνναβης. Σημειώνεται πως, η έρευνα της Αστυνομίας για την εξαφάνιση συνεχίζεται με απόλυτη μυστικότητα και μεθοδικότητα, αξιοποιώντας και τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι του 43χρονου.
Πηγή: Parakritika.gr
En