Ατύχημα στη Χαλκιδική: 8χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από βουτιά σε παραλία
Σοβαρό περιστατικό
Το 8χρονο αγόρι χτύπησε το κεφάλι του σε πέτρα μετά από βουτιά σε παραλία της Χαλκιδικής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας
Ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (07/08) σε παραλία της Χαλκιδικής, καθώς τραυματίστηκε ένα 8χρονο αγόρι από τη Μεγάλη Βρετανία μετά από πτώση του, ενώ κολυμπούσε. Η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του παιδιού στη θαλάσσια περιοχή Παλιούρι, στον Δήμο Κασσάνδρας.
Διαβάστε: Χαλκιδική: Διάσωση 49χρονης Γερμανίδας στη Συκιά μετά από τραυματισμό σε δύσβατη περιοχή
Την ώρα που έκανε βουτιά στη θάλασσα, ο 8χρονος χτύπησε το κεφάλι του σε πέτρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Στο σημείο κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.
En