Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ανδρόγυνου με παιδάκι από μηχανή και τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/9) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 15:30 στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Δέγλερη, υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Διαβάστε: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Νίκαια και Κερατσίνι για τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Φύσσα - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Τροχαίο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Σε καλή κατάσταση οι τραυματίες

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα, που μετέφεραν το ανδρόγυνο και τον οδηγό της μηχανής στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και το παιδί στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριάκου». Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, οι τραυματίες είναι σε καλή κατάσταση. Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου διενεργούν οι αστυνομικές Αρχές.